Beställ nu så signerar jag din bok

Omslag till boken Tiden är människornas ängel

Så har då den dagen äntligen kommit då jag med säkerhet kan säga: Det kommer att bli en bok. Allt är avklarat och godkänt och nu är det tryckeriet som ska göra sitt jobb. Ni är många som har följt mig genom år av arbete. Och stiltje. Jag medger att jag ibland har misströstat och varit nära att ge upp. Men varje gång har det funnits någon där som undrat, frågat, peppat. Det är jag glad för! Tack, ni vet vilka ni är.

De flesta vill inte höra talas om döden. Det kan jag förstå. Döden är inget vidare. Den gör fruktansvärt ont. Den går inte att övertala eller få ogjord eller mildra litegrann. Den bara kommer och sedan är allt förändrat. Varenda en av oss hoppas att vi ska slippa. Att döden inte ska komma till oss. Men vi kommer inte undan tragiken i våra liv. Vi kommer att drabbas. Och när det händer, vad gör vi då?

I mitt fall slog katastrofen ner som en bomb. En människa jag älskade djupt tog sitt liv. Efter en tid förstod jag att jag hade fått ett uppdrag att berätta om döden. Den här boken handlar om att överleva.

Läs ett smakprov

Den som vill kan förbeställa boken här. De första 100 som köper boken av mig får ett numrerat och signerat exemplar. Lägg din beställning i en kommentar till det här inlägget eller i formuläret längst ner på sidan.

Följ mig gärna på bokens Facebooksida Tiden är människornas ängel

En text som jag skrev lite tidigare under bokens tillblivelse:

Var det verkligen så där det gick till?

Det är konstnären och illustratören Mattias Kvick som har gjort illustrationen till boken framsida och kvisten av ormhassel på baksidan. Mattias är för övrigt också min bror, vilket gör det hela extra roligt. Här kan ni se mer av hans arbete: Mattias Kvick – Tecknare

Förbeställ boken här

Det går också att förbeställa boken hos förlaget och hos nätbokhandlarna men då ingår inte signering:

Visto förlag

Adlibris

Bokus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Vänligen kryssa i ruta för att godkänna

*

I agree

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.